Skip to main content

ANKO Haarwerkspecialist

Het kappersvak is mijn lust en mijn leven, ik doe dit dan ook al 40 jaar. En die jaren zijn omgevlogen. Omdat ik ook weet hoe belangrijk het is om je aan te sluiten bij een branchevereniging ben ik al jaren lid van ANKO Haarwerkspecialist. Deze club staat ook voor het realiseren en behouden van een professionele kappersbranche en zijn al actief sinds 1891. Het lidmaatschap zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling maar helpt de leden ook met trainingen en advies.

Respect voor vakmanschap
Een van de punten waar ANKO Haarwerkspecialist voor staat is respect voor vakmanschap en daar kan ik mij helemaal in vinden. Het kappersvak is een eeuwenoude ambacht en is een vak met aandacht voor de mens. Vooral in het geval van het maken en dragen van een pruik/haarwerk. Hier gaat de eeuwenoude ambacht hand-in-hand met moderne technieken.

Pruiken en haarwerken
Als je genoodzaakt bent om een pruik te gaan dragen omdat je last hebt van haaruitval of omdat je in een chemo-traject zit dan ben je kwetsbaar en onzeker. En dat is heel logisch. Maar dan wil je dat er iemand naar je luistert en jouw probleem begrijpt. Of je nu een machinaal gemaakte pruik wilt of handgeknoopt, het begint bij een adviesgesprek waarin jij je wensen kenbaar maakt. En hier komt ervaring en vakmanschap om de hoek kijken.

Adviesgesprek
Herken jij je in bovenstaande? Vraag dan nu een adviesgesprek aan. Dit kan naar wens bij jouw thuis maar ook in het ziekenhuis of andere instelling kom ik met alle liefde naar je toe. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Ik werk uiterst discreet en volledig volgens de gedragscode van ANKO.

ANKO haarwerkspecialist
Haarwerkspecialist Oss
Haarwerken Oss
PruikenThuisservice