Skip to main content

Haarwerken Oss

Eerst even iets over mij, ik ben John Verhagen en al 40 jaar kapper in Oss en omstreken vandaar dat je op deze pagina over haarwerken Oss bent terecht gekomen. Sinds 2003 ben ik tevens eigenaar van Pruikenthuisservice Nederland. En zoals de naam al doet vermoeden kan ik een pruik of haarwerk voor je aanmeten, niet alleen in de omgeving van Oss maar vanuit heel Nederland kan je mij benaderen.

Herken jij je hierin?
Er bestaan verschillende vormen van haarverlies, als je bijvoorbeeld last hebt van Alopecia of een chemokuur behandeling ondergaat kan je haar uitvallen of zelfs helemaal verdwijnen. Omdat ik al bijna 20 jaar haarwerken verzorg weet ik hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een haarwerk waar je meer zelfvertrouwen door krijgt.

Haarwerken Oss
Kom je uit de omgeving van Oss en heb je een haarwerk nodig dan kan je bij mij langskomen in de P.C. Hooftstraat (wel op afspraak) maar ik kom ook met alle liefde bij jou thuis. Zelf als je in het ziekenhuis ligt of in een andere instelling, kom ik bij je langs. Ook als dit aan de andere kant van het land is. Ik wil het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Jij hebt genoeg andere dingen om je zorgen over te maken, laat mij maar zorgen voor een mooi haarwerk. In de omgeving waar jij het meest op je gemak bent.

Aanmeten haarwerk
Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek nemen we jouw wensen door. Of je nou een korte pruik wilt of je graag lang haar wilt behouden, een handgeknoopt haarwerk wilt of een machinaal gemaakte, alles is mogelijk. Je kunt zelfs kiezen voor echt haar in combinatie met synthetisch. Ook bestaat er een hittebestendige vezel die je tot een bepaalde temperatuur kunt modelleren met krultang of stijltang. En uiteraard kan ik alles in elke persoonlijk gewenst model knippen. Bij de tweede afspraak neem ik verschillende haarwerken mee en gaan we het haarwerk aanmeten. Je mag een haarwerk ook voor een bepaalde tijd reserveren om het uit te testen of het naar wens is. Dit gaat wel altijd in overleg.

Adviesgesprek
Wil jij mijn advies en hulp? Vraag dan nu een adviesgesprek aan. Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Ik werk uiterst discreet en volledig volgens de gedragscode van ANKO. Vul het contactformulier in of bel met 0412-631262.

Haarwerken Oss
Haarwerken Oss
Haarwerken Oss