Skip to main content

Haarwerken/Pruiken

Het uitzoeken van haarwerken/pruiken in deze fase van je leven is niet zomaar iets. Je wilt je zeker voelen en daar kan een goed haarwerk zeker bij helpen. Ik weet hoe jij je voelt en doe er alles aan om jouw leven een stukje aangenamer te maken.

Er bestaan verschillende vormen van haarverlies, als je bijvoorbeeld last hebt van Alopecia of een chemokuur behandeling ondergaat kan je haar uitvallen of zelfs helemaal verdwijnen. Omdat ik al bijna 20 jaar haarwerken verzorg weet ik hoe ik jouw wensen kan vertalen naar haarwerken/pruiken waar je meer zelfvertrouwen door krijgt.

Haarwerken/Pruiken dames

De haarwerken/pruiken dames zijn er voor dames met kort haar, halflang haar en lang haar. Er is dus voor ieder wat wils. Of je nou een korte pruik wilt of je graag lang haar wilt behouden, een handgeknoopt haarwerk wilt of een machinaal gemaakte, alles is mogelijk. Je kunt zelfs kiezen voor echt haar in combinatie met synthetisch. Ook bestaat er een hittebestendige vezel die je tot een bepaalde temperatuur kunt modelleren met krultang of stijltang. En uiteraard kan ik alles in elke persoonlijk gewenst model knippen. 

Pruiken heren

Ook voor heren is er een ruime keuze aan haarwerken/pruiken en deze zijn niet meer te vergelijken met de haarstukjes van vroeger. Het is tegenwoordig niet eens meer te zien dat je een haarwerk draagt. Omdat wij weten dat het nogal gevoelig kan liggen komen wij heel discreet bij je thuis om alles met je door te spreken. Wij zijn professioneel en willen enkel het beste voor jou. Er goed uitzien is je ook goed voelen. En dat is onze prioriteit. 

Turbans

Wil je geen compleet haarwerk dan kan je ook kiezen voor een turban. Deze betaalbare oplossing is er speciaal voor vrouwen die chemotherapie krijgen of last hebben van alopecia. Wist je dat de naam is afgeleid van het woord tulband? Een tulbandhoed voor vrouwen wordt namelijk turban genoemd en is van Aziatische afkomst.