Skip to main content

Pruiken dames

Het is niet zomaar iets als je door een chemokuur of alopecia je haar verliest. Voor iedere vrouw, met kort haar of lang haar, brengt dit onzekerheid met zich mee. Het haar dat je al zolang koestert valt zomaar uit. Maar haaruitval hoeft het zelfvertrouwen niet te schaden. Aangezien jij al genoeg hebt om je zorgen over te maken, neem ik de zorgen voor een passende pruik uit handen. Al 20 jaar verzorg ik pruiken en haarwerken voor dames in Oss en omstreken. En ik weet inmiddels hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een haarwerk waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

Ruime keuze pruiken dames

Of je nou een korte pruik wilt of je graag lang haar wilt behouden, een handgeknoopt haarwerk wilt of machinaal gemaakt, alles is mogelijk. Je kunt zelfs kiezen voor echt haar in combinatie met synthetisch. Stijl of toch met een slag? Door de talloze mogelijkheden van hittebestendige vezels is dit ook mogelijk. De high heat fiber kun je tot wel 130 graden behandelen. En uiteraard kan ik alles in elke persoonlijk gewenst model knippen.

Alle haarwerken/pruiken zijn er speciaal voor gemaakt dat je het kunt dragen als je eigen haar. Zo kun je het wassen, drogen, stylen en krullen zonder beperkingen. Omdat iedereen uniek is zijn alle haarwerken gepersonaliseerd, helemaal aangepast aan jouw wensen. Neem contact op om een afspraak te maken.