Skip to main content

Kort haar

Als geen ander snap ik dat het lastig is om een keuze te maken tussen alle verschillende soorten haarwerken die er zijn. Er spelen meerdere factoren een rol om een juiste keuze te kunnen maken voor pruiken/haarwerken voor dames met kort haar. Het is goed om zelf alvast na te denken over wat je precies wilt. Echt haar? Synthetisch? Maatwerk of confectie? Voor alles is iets te zeggen, maar het moet bij jou passen. En ik adviseer je graag bij het maken van een keuze.

Ben je bijvoorbeeld graag je haar aan het stylen, dan is echt haar een goede optie. Ben je meer van het gemak, dan kan je beter kiezen voor synthetisch. Maar er zijn meer factoren die van invloed kunnen zijn voor de uiteindelijke keuze. Heb je bijvoorbeeld zelf nog haar en wil je deels haarwerk of verlies je in korte tijd veel haar en wil je snel een oplossing? Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor echt of synthetisch en datzelfde geldt natuurlijk ook voor de keuze maatwerk of confectie. Neem contact op om een afspraak te maken.

Wat is inbegrepen bij de aankoop van een pruik of haarwerk op maat?
– Een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
– Een volledig gepersonaliseerd kapsel, geknipt en in model gebracht.
– Hulp en advies voor een goede verzorging van het haarwerk.
– Discretie en alles volledig volgens de gedragscode van ANKO.

Kan ik mijn echte haar gebruiken voor een pruik?
Helaas is van het haar van 1 persoon niet voldoende om een pruik te laten maken. En als je het zou willen gebruiken dan is de wachttijd zo’n 3 a 4 maanden. Je kunt beter een pruik op maat laten maken met ander haar.

Voor meer vragen over een pruik/haarwerk voor kort haar, check onze veelgestelde vragen.

Pruiken/haarwerken voor dames met kort haar