Skip to main content

Halflang haar

Als geen ander snap ik dat het lastig is om een keuze te maken tussen alle verschillende soorten haarwerken die er zijn. Er spelen meerdere factoren een rol om een juiste keuze te kunnen maken voor pruiken/haarwerken voor dames met halflang haar. Het is goed om zelf alvast na te denken over wat je precies wilt. Echt haar? Synthetisch? Maatwerk of confectie? Voor alles is iets te zeggen, maar het moet bij jou passen. En ik adviseer je graag bij het maken van een keuze.

Ben je bijvoorbeeld graag je haar aan het stylen, dan is echt haar een goede optie. Ben je meer van het gemak, dan kan je beter kiezen voor synthetisch. Maar er zijn meer factoren die van invloed kunnen zijn voor de uiteindelijke keuze. Heb je bijvoorbeeld zelf nog haar en wil je deels haarwerk of verlies je in korte tijd veel haar en wil je snel een oplossing? Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom je zou kiezen voor echt of synthetisch en datzelfde geldt natuurlijk ook voor de keuze maatwerk of confectie. Neem contact op om een afspraak te maken.

Wordt een pruik/haarwerk vergoed?
Pruikenthuisservice Nederland begeleid je bij de aanvraag van een vergoeding bij de zorgverzekering. In 2021 ontvang je een maximale vergoeding van €452,- uit de basisverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de aanvullende verzekering. Hiervoor heb je alleen een medische indicatie nodig van de huisarts of specialist.

Kan een ander zien dat ik een haarwerk draag?
Nee, een haarwerk/pruik is tegenwoordig zo goed gemaakt dat het niet te zien is dat je het draagt. De materialen zorgen ervoor dat het niet van echt is te onderscheiden.

Voor meer vragen over een pruik/haarwerk voor halflang haar, check onze veelgestelde vragen.

Pruiken/Haarwerken voor dames met halflang haar